Kurumsal Eğiticinin Eğitimi Kursundan Sağlayacağınız 10 Fayda | Laba Uluslararası Eğitim Platformu
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Arama

içerik

Kurumsal Eğiticinin Eğitimi Kursundan Sağlayacağınız 10 Fayda

Sizlere çok daha kaliteli eğitimi verme fırsatı yaratacak Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursuna neden katılmanız gerektiğini gelin hep birlikte inceleyelim.

cover-21-651a776a79eda237917048-min-651e82fee98f0871809972.jpg

Eğitimde yenilikçi olmak, öğrencilerin öğrenme deneyimini zenginleştirmek ve onlara en iyi eğitimi sağlamak için hayati öneme sahiptir. Verilen eğitimin iyileştirilmesi için bir eğitimcinin sürekli olarak yeni beceriler öğrenmesi ve kendini geliştirmesi gerekmektedir.

Bu makalemizde, Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursunun bir eğitimciye sağlayabileceği katkıları açıklayacağız.

1. Sunum Becerilerinizi Geliştirebileceksiniz

Bir eğitimci olarak sahip olduğunuz bilgileri başkalarına aktarmak, etkili iletişim kurmak ve becerilerinizi en iyi şekilde gösterebilmek için etkili bir sunum becerisine sahip olmanız gerekir. Laba’nın Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursu sayesinde bir sunumu en etkili şekilde nasıl yapabileceğinizi öğrenme fırsatı yakalayacaksınız. Ayrıca çeşitli workshoplar sayesinde sunum stratejilerini nasıl oluşturacağınızı, sunum tasarımını nasıl yapacağınızı, sunum sırasında ses tonunuzu nasıl kullanacağınızı ve stresle nasıl başa çıkacağınızı öğreneceksiniz. Böylelikle, sunum aşamalarında dikkat etmeniz gereken unsurlar hakkında kapsamlı bir bilgi edinecek, daha etkileyici sunumlar tasarlayabilecek, ses tonu ve vurgu gibi beden dilinizi etkili bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz. 

2. Eğitim İçeriğinin Nasıl Yazılacağını Öğreneceksiniz

Öğrencilerin motivasyonunu artırmak, onlara daha kaliteli eğitim sunabilmek ve eğitim süreçlerini daha çekici hale getirebilmek için iyi bir eğitim içeriği oluşturmak şarttır. Laba’nın Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursu sayesinde bir eğitim içeriğinin nasıl tasarlandığını öğrenmekle kalmayacak aynı zamanda zengin içerikler oluşturabileceksiniz.

3. Hikayeleştirme Yöntemini Daha İyi Uygulayabileceksiniz

Hikaye anlatımı, eğitmenlerin bilgilerini öğrencilere daha kolay aktarmasına ve bir konunun daha iyi anlaşılmasına olanak sağlar. Bu yüzden bir eğitmenin hikaye anlatım tekniklerini kullanması, bunu eğitiminin bir parçası haline getirmesi o konunun öğrencilerin aklında daha iyi kalmasına olanak sağlar.

Eğitmenimiz Selin Madak sayesinde hikayeleştirme yöntemini daha iyi anlayacak, hikayeleştirmeyi pekiştirme yöntemi olan metaforik anlatım ile ilgili kapsamlı bilgi edineceksiniz. Türkiye ve dünyadan örneklerle de bu konuyu pekiştirme imkanı yakalayabileceksiniz.

4. Öğrencilerin Derse Karşı Olan Motivasyonunu ve İlgisini Artıracaksınız

Öğrencilerinizin dersinize daha fazla katılmasını sağlamak için çeşitli eğitim stratejilerini öğrenmeniz ve uygulamanız da çok önemlidir. Bir eğitmen olarak Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursunda sınıf içi etkileşimleri daha ilgi çekici hale getirecek yeni fikirler ve beceriler kazanabilirsiniz. 

Bu kursun sonunda interaktif yöntemleri etkili bir şekilde eğitimlerinizde kullanabilir ve öğrencilerinizin derslerde daha aktif olmalarını sağlamak için çeşitli yöntemler geliştirebilirsiniz.

5. Hedef Kitlenizi Daha İyi Anlayacaksınız

Öğrencilerinizin öğrenme ihtiyaçları zamanla değişkenlik gösterebilir. Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursu, öğrenci profilini daha iyi anlama ve bu ihtiyaçlara cevap verme becerilerinizi geliştirmenizde yardımcı olacaktır. Böylelikle, hedef kitlenizi daha iyi analiz etmek ve onlara uygun iletişim stratejilerini belirlemek için yaratıcı teknikler geliştirebilir ve bu teknikleri uygulayabilirsiniz.

6. Güncel Teknolojilerden Faydalanabileceksiniz

Eğitim sektörü hızla değişen bir alan olmasından dolayı güncel bilgilere ve öğretim yöntemlerine hakim olmak, bir eğitmen olarak size tahmininizin ötesinde çeşitli avantajlar sunabilir. Kurumsal Eğiticinin Eğitimi sayesinde güncel teknolojileri etkin bir şekilde kullanabilecek, eğitiminize teknolojiyi nasıl entegre edeceğinizi daha iyi kavrayabileceksiniz. Bu sayede eğitim kalitenizi artırıp öğrencilerinizin eğitimden daha fazla verim almasını sağlayabileceksiniz.

7. Ice Breakers Yöntemini Uygulamayabileceksiniz

Ice Breakers, öğrencilerin birbirini tanımasına yardımcı olan ve birbirleriyle olan iletişimlerini geliştiren aktivitelerdir. Eğitmenler, Ice Breakers yöntemini öğrencilere ders içeriği hakkında bilgi vermek için de tercih edebilir.

Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursunun “Etkili Eğitimde Sıra Dışı Adımlar: Grup Dinamikleri ve Marka Eğitmenliği” dersinde Ice Breakers yöntemini eğitiminizde nasıl kullanacağınızı öğrenecek, grup çalışmalarının önemini daha iyi anlayacaksınız.

8. Çevrimiçi Eğitimlerde Yapılan En Sık Hatalardan Kaçınabileceksiniz.

Çevrimiçi eğitim, yüz yüze verilen eğitime kıyasla daha zorlu bir süreçtir. Bu yüzden, çevrimiçi eğitim verirken eğitim planınızı yeteri kadar iyi hazırlayamıyor veya eğitim içeriğinizi öğrencilere aktarmak da güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu kurs sayesinde çevrimiçi eğitimde yapılan en sık hataları öğrenecek ve öğrencilerinizle daha etkili iletişim kurmanızı sağlayacak güçlü bir eğitim planı oluşturabileceksiniz.

Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursunun sonunda çevrimiçi eğitim esnasında olası aksaklıkları engellemenizi sağlayacak gerekli stratejileri geliştirebilecek, aynı zamanda hibrit, senkron ve asenkron eğitim kavramları hakkında kapsamlı bilgi edinme fırsatı da yakalayacaksınız.

Önerilen gönderi:

preview-23-6512acae84bfa354755380.png

Kahve Dünyası'nın Başarı Öyküsü

Okuyun

9. Eğitim Alanında Üst Pozisyonlara Yükselmenizi Sağlayacak Beceriler Edineceksiniz

Bu kurs sayesinde, yeni beceriler edinerek kendinizi eğitmenlik alanında geliştirebilecek ve kariyerinizde yükselme fırsatı yakalayabileceksiniz. Özellikle yöneticilik veya uzmanlık pozisyonlarına yükselmeyi hedefliyorsanız, Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursu size yeni beceriler edinme, eğitimlerinize farklı bakış açıları ile yaklaşma ve kariyerinize katkıda bulunma konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca bu kurs sayesinde tanışacağınız meslektaşlarınızla etkili bir network oluşturabilir ve kendinize kariyer fırsatı yaratabilirsiniz.

10. Öğrencilerinizin Başarısını Nasıl Artıracağınızı Öğreneceksiniz

Kurs esnasında elde edeceğiniz bilgiler ile öğrencilerinizin başarısını artırmak için gerekli adımları atabilecek ve çeşitli stratejiler geliştirebileceksiniz. Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursu ile öğreneceğiniz etkili eğitim yöntemlerini ve araçlarını kullanarak, öğrencilerinizi olumlu bir şekilde etkileyebilirsiniz. Böylelikle, öğrencilerinizin daha iyi bir eğitim tecrübesi edinmesini sağlayarak başarılarını artırmalarına yardımcı olabileceksiniz.

Sonuç olarak; bir eğitmenin becerilerini geliştirmek için Kurumsal Eğiticinin Eğitimi kursuna katılması öğrencilerin daha iyi eğitim almasına, eğitim kalitesinin artmasına ve öğretmenlerin daha iyi bir eğitimci olmasına yardımcı olacaktır. Eğitim alanındaki güncel değişimlere ayak uydurmak ve öğrencilere en iyi eğitimi sunmak için sürekli öğrenme ve kendini geliştirmek oldukça önemlidir. Bu yüzden, bu kursa katılarak kendinize ve öğrencilerinize birçok fayda sağlayabilirsiniz.

Haber bültenimize abone olun

Haftada en iyi materyalleri içeren bir mektup. Hiçbir şeyi kaçırmamak için abone olun
Takip ettiğiniz için teşekkür ederiz
Konuya göre kurslar:
«Etkin Yöneticilik ve Liderlik»
İşletme ve Yönetim
Eğitmen Beril Atakul
31 Temmuz 2 Eylül
Beril Atakul