Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Arama

Yeni Dönemde Liderlik ve Koçluk Nasıl Olmalı?

Sevilcan Yaslan ile farklı şirket kültürlerindeki ve farklı kişilerin üzerindeki liderlik hakkında sohbet gerçekleştirdik.

preview-5-66e16b8e9d5d1392725559.jpg

Yeni Dönemde Liderlik ve Koçluk Nasıl Olmalı?

00:00

Liderlik deneyimi, profesyonel dünyada başarının anahtarıdır. Kurumsal dünyada yıllarca süren birikim, kişisel ve mesleki gelişim açısından önemli fırsatlar sunar. Sevilcan Yaslan da kurumsalda uzun süre liderlik deneyiminden sonra bu birikimi başarılı bir şekilde koçluk ve danışmanlık alanına taşımış isimlerden biri olarak Laba Turkey Podcast'te konuğumuz oldu.

İş dünyasında öne çıkan liderler ve uzmanlarla yapılan ilham verici sohbetlerin yer aldığı Laba Turkey Podcast'in bu bölümünde Sevilcan Yaslan’ın liderlik deneyimlerini, yeni dönemdeki gözlemlerini, iş yerinde kuşak farklarını, yöneticilikte ilerleme ve bu alanlardaki trendleri inceledik.

00:00 Giriş

00:21 Sevilcan Yaslan kimdir?

01:15 Koçluk ve liderlik alanındaki kariyer yolculuğunuza başlarken en çok etkileyen dönüm noktası ne oldu ve kariyerinde kırılma noktası neler oldu?

05:32 Profesyonel hayatlarında yöneticilik pozisyonlarına adım atmak isteyen kişilerin liderlik yeteneklerini geliştirmeleri adına hangi stratejiler uygulanmalı?

10:11 Ara

10:53 İş gücüne katılmakta olan yeni jenerasyonun yönetilmesi ve yönetmesi tarafında neler yapılmalı?

14:33 Farklı kültürlere hitap ederken Sevilcan Yaslan koçluk yöntemlerinde nasıl bir uyarlama yapıyor? Ülkemizde liderliğin farklı şirket kültürlerinde nasıl algılanıyor?

19:11 Liderlik için örnek bir kişisel hikaye paylaşabilir misiniz?

21:57 Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

22:39 Kapanış

Podcast'i şuradan dinleyin: Spotify, Youtube, Poddy