Başarı Hikayesi : Öğrencimiz Laba’yı Anlatıyor | Laba Uluslararası Eğitim Platformu
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Arama

içerik

Başarı Hikayesi : Öğrencimiz Laba’yı Anlatıyor

Laba’nın uluslararası platformda sağladığı başarıyı Türkiye’de de göstermesi eğitiminin ne kadar kaliteli ve güvenilir olduğunu şüphesiz tekrar bizlere gösteriyor. Bu yazımızda, sizlere değerli öğrencimiz Enes Bey’in Laba’da almış olduğu “Satın Alma Yönetimi” kursunda yaşadığı tecrübeleri aktarıyoruz.

web-site-blog-64a5740eeb2d1308822186-min-64b7bdfa75f86914655105.jpg

Nurol İnşaat firmasında satın alma uzmanı olarak çalışan Enes Amanet, Laba’yı reklamlar aracılığıyla keşfettiğini, almak istediği kursun müfredatını incelediğinde kendisi için çok uygun bulduğunu dile getirdi. Ayrıca, referanslarının kaliteli ve bir o kadar sektörde yer edinmiş markalar olduğunu görünce de başvurmaktan emin olduğunu sözlerine ekledi.  

Laba’da Satın Alma Yönetimi eğitimi alan Enes Bey hem kendisini geliştirmek hem de kursun eğitmeni Meriç Atalay’ın kariyerinin güçlü olmasından ötürü kendisine katkı sağlayabileceğini düşündüğünü ve bunun için bu eğitime katıldığını sözlerine ekliyor. 

Laba’da aldığı eğitim tecrübelerini de ayrıca şu sözlerle aktarıyor: 

“Eğitim sürecinde herhangi bir zorlukla karşılaşmadım. Ödevlerde sadece anlamadığım bazı kısımlar vardı fakat onları da derste zaten Meriç Bey detaylı bir şekilde anlattığı için ve ben de daha sonrasında tekrar ettiğim için rahatlıkla yaptım. 

Kursun bana genel olarak birçok fayda sağladığına inanıyorum. Dersler zaten canlı oluyor ve dersler interaktif olduğu için anında sorularımı da yöneltebiliyordum. 

Bu da tabii ki dersi daha kolay anlamak için çok büyük bir avantajdı. Bunun haricinde işten veya trafikten fırsat bulamadığım zaman derslere katılamadığımda, derslerin Google Classroom üzerinden kaydedilmesi de bana çok fayda sağlıyordu. Böylece, daha sonra kaydedilen derslere ulaşıp eksik olan derslerimi kapama fırsatı bulmuştum.” 

Enes Bey kurs sonunda memnun olarak ayrıldığını, kendisine çok katkı sağladığını ve kurstan beklentilerinin karşılandığını ayrıca sözlerine ekledi ve arkadaşlarına da mutlaka tavsiye edeceğini de söyledi.  

Laba’nın kaliteli eğitimini birebir tecrübe eden Enes Bey, arkadaşlarına tavsiye etme nedenini sorduğumuzda da bize şu yanıtı verdi: 

“Bildiğiniz üzere kendimde araştırdığımda Laba’nın zaten 8-9 ülkede faaliyet gösteren bir kurum olduğunu görüyorsunuz. Bu da kalitelisini ve güvenilirliğini oldukça kanıtlıyor.

Bunun haricinde, eğitmenleri zaten belli bir yere gelmiş kendi alanlarında lider insanlar. Örnek verecek olursam “Satın Alma Yönetimi” kursunu aldığım eğitmen Meriç Bey, Tavuk Dünyası’nda satın alma ve operasyon bölümünde direktör olarak görev alıyor.

Onun bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanmanın bana kariyerim için büyük bir katkı sağladığını düşünüyorum. Bununla beraber, eğitim sırasında zaten canlı olarak ve interaktif olarak katılım sağlarsanız, kalitesini zaten birebir anlamış olursunuz. Arkadaşlarıma kesinlikle önereceğim. Bunun haricinde Laba’nın internet sitesini de aktif olarak inceliyorum ve bana hitap eden bir kurs bulduğumda da yine seve seve katılmayı düşünüyorum.” 

Laba’dan günün sonunda memnun olarak ayrılması ve aktif olarak yeni açılacak kurslara bakmaya devam etmesi de Enes Bey’in gerçekten kurumumuz Laba’dan memnun olarak ayrıldığını gözler önüne seriyor. Bir dahaki sefere yollarımızın tekrar kesişmesini umuyor ve aldığı kurstaki bu güzel tecrübelerini bizlere aktardığı için kendisine teşekkür ediyoruz. 

Haber bültenimize abone olun

Haftada en iyi materyalleri içeren bir mektup. Hiçbir şeyi kaçırmamak için abone olun
Takip ettiğiniz için teşekkür ederiz