Avustralyalı yatak şirketi 10:PM eski yatakları reklam panolarına çevirdi | Laba Uluslararası Eğitim Platformu
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Arama

içerik

Çöplüğe terk edilen yataklar reklam panolarına dönüştü

Pazarlamanın tüm bileşenleri, iş dünyası ve dijital dönüşüm konularında özgün ve fayda odaklı içerikler sunan Pazarlamasyon’un haberine göre; Avustralyalı yatak şirketi 10:PM, eski yatakların hayatımızda nasıl bir leke olabileceğine ışık tutuyor.

cover-new-642d8405a8b93134369277-min-6467860b169f7526757077.jpg

Avustralyalı yatak şirketi 10:PM her yıl, Avustralya sokaklarına 1.8 milyon bakteri yüklü, cilt hücreleriyle enfekte olmuş yatağın atıldığını iddia ediyor. Şirket, bu yatakları atmak yerine ne kadar çabuk kirlendiklerine dikkat çekmek için yeni bir kampanya başlattı.

Yataklara basılan bir hikâyelerde, yatakların nasıl bu hale geldiği anlatılıyor. Hikâyeler; Bondi'deki bir hostelde şahit olduğu dehşetten, Watson's Bay'deki yeraltı swinger sahnesinden ve hatta Darlinghurst'da partileyen insanlara kadar uzanan olayları anlatıyor.

Ancak 10:PM, kendi yataklarında bulunan mikrop nötralizasyonu özelliği sayesinde sararmış ve mikrop bulaşmış yataklara dönüşmeyeceğini ve çöpe atılan diğer yataklar gibi olmayacağını belirtiyor.

Kampanya için yaratıcı ajans Howaston+Company ile çalışan şirketin kurucusu Harrison Reid, şirketin hedef kitlesine geleneksel yollarla ulaşmak için bütçesi olmadığını, yol kenarına atılan ve boş duran yataklara nitelik kazandırmanın iyi bir fikir olduğunu söylüyor.  

Haber bültenimize abone olun

Haftada en iyi materyalleri içeren bir mektup. Hiçbir şeyi kaçırmamak için abone olun
Takip ettiğiniz için teşekkür ederiz