Yeni Proje Laba Global: Google, Nike ve IBM Uzmanlarından Uluslararası Kurslar | Uluslararası Eğitim Platformu Laba
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Arama

içerik

Yeni Proje Laba Global: Google, Nike ve IBM Uzmanlarından Uluslararası Kurslar

Öne Geçmek İsteyenler İçin İngilizce Eğitim

cover-63e387c65b170054713167-63ea38d2c2988781243304.png

Uluslararası eğitim platformu Laba 2015'ten bu yana , orta düzey yöneticilerden üst düzey yöneticilere ve uzmanlara kadar yaklaşık 400 kurs başlattı. 2022 yılı itibariyle şirket 90.000'den fazla öğrenciyi mezun etti ve Doğu Avrupa'da online eğitim konusunda lider haline geldi.

Bu süre zarfında Laba Grubu aşağıdaki projeleri başlattı:

  • Laba - Uluslararası Eğitim Platformu
  • SKVOT — Online Yaratıcı Meslekler Okulu
  • robot_dreams — Kodlamadan, veri bilimine kadar çeşitli konularının eğitimini yapan BT okulu
  • ELVTR — ABD'de Google, Netflix ve Mastercard uzmanlarından kurslar sunan bir online platform

Şubat 2023'te şirketimiz, orta ve üst düzey profesyoneller için uluslararası İngilizce kursları dahil olan Laba Global adlı yeni bir proje başlattı.

Laba Global Projesi Hakkında

Şu anda Laba; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Macaristan, Türkiye ve Birleşik Krallık gibi altı pazarda faaliyet göstermektedir. Yerel pazarlarda deneyime sahip öğretmenlerimiz yerel dillerde kurslar vermektedir.

Buna rağmen, sektör profesyonellerinin genellikle yurtdışında işlerin nasıl işlediği hakkında bir fikirleri bulunmuyor. Bunun sonunda ise; çalışanlar ve girişimciler, deneyimlerini diğer ülkelerin çalışmaları ile karşılaştırma ve en iyi küresel uygulamaları öğrenme fırsatını kaçırmış oluyorlar. Bu sebeple, hem bireylerin hem de işletmelerin etkili bir şekilde büyümeleri engelleniyor.

Bu nedenle Laba Grup, önde gelen uluslararası şirketleri temsil eden uzmanlar ile birlikte İngilizce Kursları başlatarak detaylı öğrenme fırsatı sağlayan bir fikir geliştirdi.

Laba Grup, bu fikrini orta ve üst düzey profesyoneller için kurslar sunacak olan Laba Global projesi ile hayata geçiriyor.

Laba Global'de Neden Eğitim Almalısın?

  • Uluslararası şirketleri temsil eden üst düzey pazar uzmanlarının deneyiminden yararlanacaksın!
  • LinkedIn'de en iyi öğrencilere eğitmenlerden kişisel öneriler verilecek!
  • Uluslararası iletişim ağı oluşturacaksın.
  • Mastermind formatta eğitim.
  • Eğitmen ile yüz yüze iletişim.

Kursların çoğu canlı online dersler şeklinde olacaktır. Dersi dinleyebilir ve eğitmeninize sorular sorabilirsiniz. Kurslarda, tıpkı MBA'de olduğu gibi canlı soru-cevap oturumları ve gerçek zamanlı vaka tartışmaları yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Eğitmenler, bazı dersleri veya bunların bölümlerini kaydedip,  onları sizlerin sınırsız erişimine açık hale getirecek.

Dersin oluşturulmasında eğitmenlerin dışında yapımcı ve metodolojistlerin katkısı bulunuyor. Uygulamalı ödevleri hazırlayarak ve eğitmen ile vakaları seçerek kursun mümkün olduğunca faydalı olmasına yardımcı oluyorlar.

Bir eğitmen, öğrencileri çalışmaları sırasında destekler.

"Önde olsan iyi olur" projemizin konseptidir

Sorunların olmadığı konfor alanımızda kalmaya alışmışız. Dış koşullar sizi teşvik etmiyorsa, uzun süre böyle bir "balon" içinde kalmaya devam edebilirsiniz.  Eğer bu olursa, genellikle daha yüksek bir pozisyona geldiğimizde veya başka bir şirkete geçmek istediğimizde ileri (ek) eğitimler almayı düşünüyoruz.

Daha iyi bir iş veya pozisyon her zaman rekabeti gerektirir. Ne de olsa, profesyonel olarak büyümek için öne çıkmanız ve meslektaşlarınızdan daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekir. Bu, "Önde olsan iyi olur" anlamına gelir.

Geleceğin Laba Global öğrencileri, konfor alanlarını terk etmeye cesaret edenlerdir. İngilizce öğrenmeye istekli olmak bile "balondan" çıkmak için önemli bir adımdır. Kendilerini geliştirmek için çaba gösterir küresel deneyimle ilgilenir, rekabetçi olmak ister ve yeni bilgileri kariyerlerinde ve yerel pazarda uygulamak isterler. 

Laba Global Kursların Süper Gücü Hakkında

Yerel pazarlarda bulunan tüm MBA programları, Laba Global'in ana rakipleridir. Genellikle yöneticiler, becerilerini geliştirmek için bir İşletme Yüksek Lisansına katılırlar. Bunlar çoğunlukla şirketin süreçlerini ve iş geliştirmeye yönelik stratejik vizyonunu anlamaya odaklanan Genel Yönetim Programlarıdır.

Laba Global kurslarının avantajı ise daha kısa formatları (ortalama eğitim süresi iki aydır) ve yöneticilerin ihtiyaçlarına odaklanan oldukça uzmanlaşmış konularıdır.

SMG Akreditasyonu Hakkında

Laba, HR Certification Institute (HRCI), Project Management Institute (PMI) ve International Institute of Business Analysis (IIBA) gibi uluslararası profesyonel kuruluşların akreditasyonuna sahiptir. 

Laba Global için 1998'den beri online eğitimi akredite eden bir kuruluş olan CPD'den sertifika alıyoruz. Özellikle Harvard ve Yale Üniversitesi'nde böyle bir akreditasyon var. Bu da derslerin doğrulanmış, kaliteli ve kurumun gerekliliklerine uygun olduğunun bir göstergesidir.

Başlattığımız Kurslar Kimler İçindir ve Ücretleri Nelerdir?

IBM'den bir eğitmenin yer aldığı  Kadınlar için Liderlik kursu; Microsoft ve GE HealthCare uzmanının  Ürün Yönetimi kursu; ve Nike'tan bir eğitmenin yer aldığı "Finansal Yönetim" gibi halihazırda mevcut olan ilk üç kursumuz hazırdır.

Onun dışında, Lider adayları  için bir CEO Nasıl Olunur kursu ile Pazarlama ve Finans Direktörleri için bir program oluşturmayı planlıyoruz. Genel olarak, ekibimiz ayda ortalama 5 kurs başlatmayı planlıyor.

Her ülkeye uygun, uluslararası deneyime sahip bir öğretim üyesi tarafından öğretilebilecek konular öncelikler arasındadır. Örneğin, hukuk konuları, hukuk veya marka yönetimi ile ilgili kurslar açmayı planlamıyoruz.

Laba Global'deki eğitim,  İngilizce Intermediate + seviyesinde olanlar için uygundur. Ancak masterminde katılım için Upper-Intermediate seviyesi  zorunludur. Advanced seviyesine sahip olmak gerekli değildir. İngilizce, çoğu Laba Global öğrencisi için ana dili değil, ikinci dilidir. 

Ortalama eğitim maliyeti 600-800 $ 'dır. Diğer kurslarda olduğu gibi Laba Global, düzenli müşteriler için vadeli ödeme ve indirim imkanları sunmaktadır.

Laba Global kursları artık tüm yerel Laba web sitelerinde, özellikle Türkiye'de mevcuttur.

Bunları programımızda bulabilirsiniz ancak ekibimiz, ihtiyaç duyduğunuz konuda bir kurs seçmek için filtreleme yöntemini kullanabileceğiniz ve ilgilendiğiniz ülkeden belirleyebileceğiniz bir eğitmen için ayrı bir platform üzerinde de çalışmaktadır.

Haber bültenimize abone olun

Haftada en iyi materyalleri içeren bir mektup. Hiçbir şeyi kaçırmamak için abone olun
Takip ettiğiniz için teşekkür ederiz